Wat moet je doen als je vrienden en familie don – t ondersteuning die u Social Triggers

Wat moet je doen als je vrienden en familie don - t ondersteuning die u Sociale Triggers van mij, maar de rest

Wat moet je doen als je vrienden en familie je niet ondersteunen?

Moeilijke vraag, toch?

En ik weet zeker dat iedereen heeft geworsteld met dit als een bepaald punt in hun leven.

Toen ik begon mijn web-bedrijf, in 2005, zag ik hoe succesvol het zou kunnen zijn met een beetje werk en focus.

Dus, ik liep naar mijn moeder en zei: "Ma, ik weet dat iedereen wil dat ik rechten gaan studeren, maar ik denk van het overslaan van het naar een web bedrijf te starten."

Op dat moment was ik slingerend celebrity gossip en het verkopen van advertenties op mijn blog. Stel je voor wat de moeder over nagedacht.

* Trigger de stoom uit de moeder-stukken oren. *

"Wacht, dus je gaat om plezier van beroemdheden te maken in plaats van naar de wet school? Absoluut niet. Ik betaalde voor het hele LSAT prep klassen …"

Dus, wat heb ik gedaan?

Hier is het volledige verhaal …

Het hielp dat ik een ton van het verkeer, en het was eigenlijk een "celebrity gossip beroemdheid."

(Heck, ik herinner me nog de tijd dat ik had Kim Kardashian op de telefoon voor als een uur om over enkele winkel te praten ze in Californië gelanceerd).

Dus de vraag is:

Hoe ben ik gaan van het omgaan met familie en vrienden die me niet steunen …

…om de lancering van een enorm succesvolle bedrijf?

Wat heb ik gedaan? Hoe heb ik omgaan met mensen die, op het moment, werden schijnbaar proberen te "houd me down?"

Dat is de reden waarom ik deze nieuwe video gefilmd.

In deze video die ik delen een eenvoudige techniek die ik gebruik om wantrouwen in de vrienden en familie onschadelijk te maken.

Dan, wanneer je klaar bent met het bekijken van de video, ik wil dat je naar een tijd delen wanneer een vriend of familielid u niet heeft gesteund.

Wat heb je gedaan? Hoe ben je ermee om?

Verrassend genoeg, we omgaan met deze situaties verschillend, en hoe we het doen heeft het potentieel om te helpen andere mensen die dezelfde problemen ervaren.

Dus, laten nu geplaatst.

En als je te maken hebt met andere haters (geen familie), ik heb een video voor dat ook gekregen.

Verspreid de liefde!

Dit lijkt het is meer voor als uw gezin is outrightly tegen je. Wat als ze niet? Wat als het is gewoon dat ze in principe gaan "Oh, ja, dat is leuk." en vragen hoe het elke keer gaat in een tijdje, maar ze niet echt schelen. Of ze niet echt helpen in any way.
Mijn moeder is super voorstander van mij, maar de rest van mijn familie werkt gewoon niet veel schelen. Ze hebben geen zorg over mijn interesses, doen ze niet schelen wat ik doe, doen ze niet schelen. Ze hebben pas onlangs begonnen te vragen me over een van mijn interesses en het voelt meer als ze vragen, omdat ze het gevoel dat ze moeten, niet omdat ze eigenlijk schelen.
Ik hou van mijn familie zo veel en ik heb altijd geprobeerd te steunen en hen aan te moedigen op welke manier ik kan. Het doet pijn alleen wanneer ze niet hetzelfde doen.
Ik wil niet dat een situatie waar mijn familie niet ondersteunend zal zijn totdat ik succesvol, want ik ga gewoon wilt ze te blokkeren daarna ben. Ze moeten me nu hebben gesteund, in plaats van wachten tot ik een of andere manier heb gemaakt.

Dit klinkt verschrikkelijk, maar het is meer hoe ik me voel, denk ik. Ik hou van ze en ik wil niet om ze te blokkeren, maar ik wil ook niet naar mijn succes of iets met hen te delen zodra ik eindelijk ben als ze niet schelen tot dan toe.

Ik ben een 47-jarige getrouwd met een geweldige man die een teken bedrijf bezit en het gaat goed. Een nieuwe grandbaby en een geweldige zoon met een vriendin, die is geweldig. Ik legde mijn vrienden hoe ik wil niet dat de stress weg te werken in de corporate meer. Ik besloot om een ​​reisbureau om mee te gaan met mijn hobby van het versieren van feesten en evenementen. Mijn vrienden en ik hou van reizen en ik ben geweldig met mensen sociaal en heel extravert. die altijd bijeenkomsten bij mij thuis en vrienden houden om te komen. Ze eten drinken play games kaarten kijken naar het grote scherm en een praatje maken de hele dag gratis. Ze netwerk, zelfs voor werknemers en het bedrijfsleven te krijgen. Ze hebben een geweldige tijd en mijn familie genieten van geluk
Ze noemen me de hele tijd met problemen en gesprek en ik ondersteun ze met hun bedrijf en betalen voor diensten. Als ze me nodig heeft voor de morele steun die ik er ben. Problemen die zij hebben luister ik en hulp. Ik ben er om hen te ondersteunen in elk opzicht.
Ik vraag om een ​​ieder in te schrijven op mijn reis-website zijn vrij om te registreren-Niemand deed het.
Gebruik me voor uw reis-Niemand heeft
Gebruik me voor het versieren van uw volgende party-Ze hadden, maar niet te betalen.
In plaats daarvan zullen ze reizen en post op FB waren ze zijn en wat ze een geweldige tijd hebben of een auto van iemand huren en vragen me om hen te helpen terug te brengen en mee naar huis nemen. Hoe ik behandeld het.
Ik wist hen te laten weten hoe ik me voelde met geen steun van hen toen ik er ben voor jou. Ik liet 2 weken gaan door Still met hen te communiceren en nog steeds hebben ze niet registreren voor goedkope reizen op mijn site, zodat ik ze uit mijn FB pagina verwijderd en stopten met ze te praten. Ik realiseerde me dat ze waren geheim haters wie bedrijven vielen of marrages had problemen en ze niet willen dat ik, omdat slagen om ze mijn man teken bedrijf ging goed, mijn huwelijk had geen problemen, ons huis werd enviting om te hangen met gelukkige tijden de hele tijd, en een nieuwe grandbaby die wij aanbidden en houden van onze zoon en zijn vriendin moeder van kleinzoon onvoorwaardelijk. Kan het gewoon niet hebben geheime haters en negativiteit om me heen.
Leef, heb lief, lach & Reizen is mijn motto.

Ik wilde oorspronkelijk een carrière na te streven in gaming, en ik wilde om te beginnen als een video game tester om mijn weg te werken in de video game-industrie, want dat is wat ik was gepassioneerd. Ik zei tegen mijn vader dat ik wilde de uitoefening van dat, en hij hield niet van dat idee en ik zou moeten overwegen iets anders te doen. Daarna heb ik alleen woonde een mundune leven, en het doen van een routine die hetzelfde voelde, en zoals u in de video legde het was iets wat hij niet begreep, omdat het hem onbekend was, en. hij dacht dat ik zou worden spelletjes spelen terwijl het in werkelijkheid moest ik om te spelen om te controleren op fouten of een defecte niveaus enz. dus dat is de reden waarom ik heb triggers met mijn vader. De meeste van de tijd, in het algemeen, wil ik mijn ouders vertellen wat ik wil doen met betrekking tot mijn doelen, en krijgen hun steun, maar ik heb het gevoel dat ik zal gewond raken op het einde. Ik wil gewoon niet te betreuren het leven een saaie leven dat niet in lijn is met mij. Ik wil dat de relatie tussen mij en mijn ouders te groot zijn, maar als ze me dan niet ondersteunen zal het niet helpen.

Wat moet ik doen. Ik wilde trouwen in augustus 2016, veranderden ze hun date een miljoen keer en hun huwelijk is nu ingesteld voor juni 2016, in de middle of nowhere … En mijn familie gaat al dit geld besteden aan hun huwelijk , ze waarschijnlijk niet kunnen veroorloven om mijn die zo dicht in de tijd te komen.
Hoewel ik voor het eerst werd ingeschakeld, werd ik opzij geschoven en nu heb ik moeten wachten tot 2017 om te trouwen. Wat voor soort paard onzin is dat ?!
Mijn vraag is, moet ik eigenlijk gewoon schaken en altijd het gevoel dat dit wrok? Of ben ik van plan mijn bruiloft voor volgend jaar en hoop dat de mensen / familie zal laten zien?

Wat als ze niet laten zien? Wat gebeurt er als ik van plan dit grote geweldige bruiloft en ze allemaal stijf me alsof ze deed met mijn baby shower.
Oh ja, mijn baby shower dat ik gepland, gewinkeld voor, maakte de uitnodigingen met de hand, en versierde de hele plaats terwijl 8 maanden zwanger ….
De familie die voorstelling deed, gaf me vuile blikken de hele tijd ….

Ik ben bijna klaar.

Ik ben echt jammer om te lezen dat. mijn familie duwt me aan de kant te & mijn plannen ook niet matter..I hebben ook een broer & Ik kan betrekking hebben … Ik weet dat het gezin, maar ik heb besloten om te leven van mijn leven zoals het maakt me gelukkig zijn zonder toestemming van mijn familie. distantiëren zich van toen & maken het moeilijk voor hen om naar te kijken voor je. je afstand zal spreken. beste van geluk, maar je leeft maar één keer & ook verdient dezelfde liefde als je broer. hoofd omhoog & gewoon verder te gaan & laat ze stikken! U kunt ook uit!

Nou mijn verhaal is dat ik ben jong en ik en nogal een grote jongen wilde ik om gewicht te verliezen, dus ik begon te eten beter en het uitoefenen en het werk voor een paar weken, maar dan ineens ik gewoon niet willen doen meer en voelde me verdrietig ik weet niet waarom, maar na een paar maanden besefte ik dat het was omdat ik had geen support systeem niemand me ooit verteld dat ik aan het doen was echt goed of keep it up ze zeiden gewoon goed werk en niets anders de enige echte steun die ik had was van mijn zus, die ik kijk omhoog naar shes vertrek naar de universiteit en ik wil niet dat ze gaan ze me helpt met alles wat ze leerde me zo veel en ik voel me alsof ik niemand alleen om op te hangen met hebben en gewoon praten met, maar ik weet dat is gewoon leven, maar ik weet niet wat ik moet doen want ik wil om gewicht te verliezen, maar ik denk niet iedereen de ondersteuning van mij, maar na het bekijken van de video besefte ik dat ik nodig heb om mezelf te ondersteunen en nooit op te geven, maar ik weten dat het zou makkelijker zijn als mijn familie me steunde ik hoop op een dag dat ik en mijn beslissingen zullen steunen

Ik ben in het netwerk marketing spel. Mijn moeder is onlangs toegetreden tot mij en we zijn allebei erg enthousiast en zo vastbesloten om succesvol te zijn. Ik heb meer over business geleerd in mijn korte tijd in netwerk marketing dan in mijn zakelijke universitaire graad en ik persoonlijk te ontwikkelen. Mijn vader is 100% tegen, ronduit vertelde mij en mijn moeder dat het nooit zal werken, dat we onze tijd verspillen en dat mijn moeder terug moet zich richten op haar bedrijf dat ze gestart en heeft een looptijd van 15 jaar (en ze haat het ). Mijn vader heeft letterlijk slechts 15 minuten geleden rechtop vertelde me dat hij niet gelooft in mij, ik weet niet waar ik het over heb, heb ik geen ervaring, maar hij "hoopt dat ‘ik bewijzen hem verkeerd. Hoewel ik hem moet bedanken, omdat hij alleen maar heeft aangewakkerd mijn brandend verlangen om hem ongelijk te bewijzen, heeft hij bijna geruïneerd zijn relatie met mij, mijn 2 zussen en mijn moeder de laatste weken / maanden en ik denk dat hij is geestelijk ziek / lijdt aan narcisme . Ik voel dat ik heb mijn vader verloren en ik heb geen respect voor hem met wat hij heeft gezegd en is niet bereid om mij te luisteren.

Ik ben beschaamd en beschaamd om hem te bellen mijn vader … Ik heb nooit besefte leven kon dit ooit gedraaid zijn. Ik dring er bij ieder van jullie, wie het ook is, laat ze niet stelen van uw droom. Het is niet cliche. Het draait allemaal om perspectief. Ze weten niet wat je weet of zie. Als je een visie, zult u dit te bereiken. De geest is krachtiger dan mensen zich realiseren.

Ik ben op dit moment te maken met dit probleem, nog maar eens, met dezelfde persoon in mijn leven. Ik kan ze niet fase uit mijn leven, want het is mijn vader. Hij is bijna constant een Debby Downer. Ik denk dat ik was in de veronderstelling dat alle ouders enthousiast zou zijn voor hun kinderen te willen graduate school te gaan (vooral als ze niet betalen voor het). Ik heb onlangs vertelde mijn vader de scholen ik gepland op van toepassing zijn op: 3 openbare universiteiten (2 in dezelfde staat als mijn ouders, dus ik kon dichter bij hen) en 3 Ivy League. Maar dit idee was niet goed begroet door hem. Hij ging me te vertellen dat ik moet gewoon mijn diploma bachelor en een baan krijgen. Ik begrijp waar hij vandaan komt. Ik ben in mijn late jaren ’20 en begon de school te laat, want ik was in het leger.

Ja, ik wil werken. Ik kan zelfs een jaar en het werk tijdens de voorbereiding voor graduate school examens en dergelijke. Maar ik heb uiteindelijk vertelde hem dat niets me kon houden van graduate school kort van niet krijgen geaccepteerd. Mijn ouders hebben geleerd (omdat dit soort dingen gebeurt veel) dat het niet uitmaakt wat ze zeggen, als ik iets wil doen, doe ik het.

De situatie die u detail in uw video is heel anders dan wat ik doormaakt in termen van een gebrek aan steun. In plaats van te proberen om me te praten uit mijn dromen, mijn familie en vrienden te negeren mijn inspanningen en lijken geen belang bij te nemen.

Voordat dit alles, heb ik content voor een populaire online bedrijf en maakte een fortuin. Het is allemaal draaide zich om ’s nachts, en ik verloor alles, inclusief mijn huis. De afgelopen 11 jaar zijn moeilijk allemaal te meer reden waarom ik dacht dat ze ondersteunend zou zijn.

Als mijn neef, broer, tante, of een goede vriend schreef een roman of een levende op hun creatieve inspanningen, ik zou ze te meppen op de rug, het toejuichen, het posten over het op mijn blog, het delen met mijn vrienden, het doen van alles wat ik kan helpen bevorderen en hen aan te moedigen.

Ik beken, ik voel me bitter over veel van deze mensen nu.

Dank je. Ik ben begonnen met een transcriptie bedrijf een paar dagen geleden. Ik denk dat mijn familie denkt dat ik ben gewoon verveeld en het invullen van enquêtes op het internet gratis cadeaubonnen of iets dergelijks.

Natuurlijk heb ik niet elk bedrijf. Het is al twee dagen. Kom op…

Mijn vrouw en ik hadden een diner met een groep vrienden in New York in mei, een van hen was … tromgeroffel alstublieft … je moeder! Ze is heel erg trots op je en als een ontluikende online ondernemer mezelf, ik ben stoked om eindelijk uw site hebben gevonden, en ik zou zeer veel waardering voor de kans om verbinding te maken met en te leren van je.

Gary Bloomer
Wilmington, DE

2 jaar geleden was ik op de 5e semester van het zijn een werktuigbouwkundig ingenieur heb ik besloten om een ​​hip hop producer geworden. Geen ervaring geen muzikale achtergrond, maar ik wilde om dat te doen! Ik was 24. Alle mannen waren mech. ingenieurs in mijn familie plus we zijn Aziaten volgen we of vaders als ze zijn onze commandanten. Hard situtaion en ik heb niet praten met mijn vader, totdat hij mijn naam hoorde. 2 jaar later ben ik nog steeds niet rijk en ik ben nog steeds het bestuderen van marketing, maar ik houd van wat ik doe. Een van de nummer dat ik geproduceerd werd gekenmerkt op WorldStarHipHop, zal ik op WWS Magazine en eindelijk kan ik een aantal van mijn beats krijgen om een ​​aantal majors. Wat ik deed toen toen mijn familie me niet ondersteund? Ik KERP gewoon geloven in mijn dromen!

Wat goede adviezen hier, zowel van de post en de commentaren. Ik wou dat ik dit las toen ik voor het eerst geprobeerd om mijn dromen te volgen. Toen ik probeerde de ruzie techniek tegen unsupporting vrienden (die, uiteraard, niet werkte), wat leidde tot me gewoon om alles voor mezelf plaats. Dit uiteindelijk nog meer demotiverend dan de kritiek zou ik gekregen, en het was slechts een kwestie van tijd voordat ik opgaf.

Dankzij adviseren als dit al, ik heb nu in geslaagd om een ​​groot deel van de haters omdraaien in mijn leven, en onlangs begonnen met de tweede ronde in mijn zoektocht naar onafhankelijkheid.

Misschien als ik had geweten hoe de niet-gelovigen om te zetten in de supporters in het verleden, zou ik veel verder zijn geweest op de weg van het ondernemerschap door nu.

Maar ach, nooit te laat om te beginnen, eh?

Boy dit was interessant! Im in het netwerk marketing spel * iedereen zucht *

ontspannen, im Noth hier om harp toonhoogte of knijp mijn weg in het krijgen van een aantal aanmeldingen. Im meer in de attractie marketing spel.

Oef, disclaimer uit de weg.

Op de reactie.

Familie en vrienden ondersteuning gedeeltelijk waardevol, maar alleen in bepaalde aspecten van het leven. Soms gaat het alleen kan net zo zijn. zo niet voordeliger dan wanneer je mensen achter je hebt.

Dat is een beetje hard, vooral voor de industrie im in. Maar hier is mijn hoek op het, Jim Rohn audio genoemd "je kunt dragen, maar je kunt niet dragen twee" of iets in die zin. Verdraaien dat iets te zeggen, kan een gedachte te creëren die mensen nodig hebben om zichzelf te onderhouden wanneer de tijd rijp is.

Misschien ben ik te hard. Ik weet het niet. Ik denk gewoon dat soms, Een druk op de klif kwetst.

Laura Chattington – RebalancedLiving.com

Ik merk dat ik het vermijden van elk bedrijf praten met familie en vrienden … het lijkt altijd zo emotioneel geladen, dat niemand loopt weg met enige waarde … helaas ik praat minder en minder aan mijn familie en ik het liever zo. Goed advies. Bedankt

Geweldige video Derek. Je timing is perfect. Ik sta op het punt om een ​​grote carrière verandering te maken en ik weet dat er gaat om wat sterke weerstand onder vrienden en familie. Im momenteel een partner in een gezin biz gene rond voor bijna 50 jaar. Ik ga op mijn eigen en ik weet dat ik ga krijgen, "Je bent gek, je een grote woon en werk voor een gevestigde company..blah, blah, blah maken …" Mijn tijd is gekomen. Tijd om verder te gaan en neem een ​​schot ..

Right on, Derek! Ik vraag me een simpele vraag elke ochtend: "Waar zal het leven leidt me als ik luister naar mijn hart in plaats van de meningen van anderen? " Het is verbazingwekkend wat je kunt manifesteren wanneer je genoeg gezond verstand om die innerlijke stem die schreeuwen naar je te luisteren. Bedankt! Casey

Derek, je bent zo goed! (Gemerkt hoe ik je gevalideerd)
Serieus, dat zou waarschijnlijk een betere manier om te gaan met mijn moeder ongeveer 20 jaar geleden.

Ik vertelde haar, terwijl in graduate school om een ​​counselor (wat ik geworden) geworden, dat ik wilde een yoga-leraar te zijn. Haar reactie was (ik kid u niet), "Heb je niets beters te doen met je tijd hebt?"

Ik kon haar vragen hebben gevraagd, ontdekt wat haar bezwaren waren, gevalideerd haar, en dan is de "Ik ben jong en ik wil nu proberen" behandelen. Zou beter zijn geweest.

In plaats daarvan, ik deed het goed therapised reactie van haar te vertellen hoe pijn voelde ik me door wat ze zei en ik afstand te nemen van haar. Voor een poosje.

Nou, 20 jaar later ben ik nog steeds zowel een psychotherapeut en een yoga-leraar met een volledige begeleiding praktijk en drukke klassen, en ik leer yoga filosofie en Sanskriet in 3 yogaleraar trainingen in het gebied.

Ik ben blij dat ik niet laat haar afkeuring stop me – geen spijt!

Ik heb de beste manier om te gaan met dit is om zo veel als ik kan vliegen onder de radar gevonden. Mensen in mijn leven kan weten over deze dingen op een "moet weten" basis, totdat ik mijn bedrijf van de grond.

Een ander ding dat helpt is om mezelf eraan te herinneren dat het grootste deel van de kritiek of negatieve opmerkingen niet afkomstig zijn van een plaats van echte kwaadaardigheid. Mensen zien je risico’s nemen (waar misschien niet deden ze), dus ze uithalen door middel van atypische reacties. Ik probeer gewoon laten roll off en niet om iets te persoonlijk nemen.

Als ik het gevoel dat er iemand is echt giftig en werken aan mijn succes te ondermijnen te krijgen, vind ik manieren om mezelf te distantiëren van hen of snijd ze helemaal uit als ik moet.

Geweldige video, Derek. Bedankt voor het uploaden!

Ik vind het makkelijker om gewoon voorkomen dat het vertellen van mijn vrienden / familie over mijn plannen, behalve mijn man omdat hij direct wordt uitgevoerd.

Ik ga ermee akkoord dat het proberen om enig leven-keuze rechtvaardigen om iemand sceptisch is een verspilling van tijd.

Toen ik voor het eerst hoorde over Derek was ik een beetje sceptisch. Maar ik ging nog verder en geabonneerd op zijn mailinglijst. Ik heb op de lijst voor ongeveer 6 maanden nu, en zijn raad is zeer nauwkeurig met grote case studies. Geweldige inhoud!

Okay, zo leert ons hoe we langzaam afbouwen van een man terwijl de uitgaven zijn geld op deze startup. &# 128521;

Uw video op het juiste moment Derek. Ik zag net een film met dezelfde les die ik heb geleerd van deze video. Opgroeien. Neem de leiding van je leven. Wees alles wat je kunt zijn.

Derek – dit is geweldig! Ik heb met deze strijd met de oudere generaties in mijn leven en met een paar vrienden van mijn eigen leeftijd. De overgang van mijn "gestage eddy ‘naar het leven dat ik echt wil is alles over te gaan op een ledemaat, waar al het fruit is. Degenen die in mijn leven die behoefte hebben om zich veilig voelen, denk ik, zich bedreigd voelen door mijn verlangen om een ​​risico te nemen. Maar, ik weet dat het riskanter om te verblijven in de "veilige ‘plek waar ik kan niet eens mijn dromen te zien.

Oh, en ik heb kinderen en mijn "moet het doen nu, want ‘alles over het tonen van mijn kinderen dat u een verandering kunt maken, op elk moment, op elke leeftijd …

Toen ik aan het doen was Marie Forleo’s B-School en praten er met mijn familie, mijn 7 jaar oud besloot hij moet een website om zijn schilderijen te verkopen te krijgen.

Dus, het nemen van risico’s kan besmettelijk zijn. Nogmaals bedankt voor de geweldige script!

Dit is fantastisch! Ik heb inderdaad te veel van mijn tijd besteed ruzie met mensen in mijn leven over wat ik probeer te bereiken.

Mijn familie heeft me niet steunen bij de selectie uiteraard naar de universiteit te sluiten, maar ze zich realiseerden hun fout 2 jaar laatste en ik ben achter 2 jaar van mijn succes.

Grote post Derek.

Mijn gezin (moeder, vader, oudere generatie) love me, en geloven in mij, maar kan de betekenis van wat ik doe het niet begrijpen en hoe het zal vertalen in het maken van een levende.

Mijn kern gezin (man, dochter, zoon) zijn super ondersteunend. Vooral mijn man.

Ik heb verantwoordelijkheden, en ik heb kinderen, maar je bent zo goed!

Als ik dit nu niet te proberen, maar ik ben nog jong en energiek, zal ik er spijt voor de rest van mijn leven. Ook ik wil niet om iets te betreuren.

Haters gaan haten! &# 128521;

Een stoere plek voor zeker. Ik voel me geluk te hebben altijd had steun van mijn ouders voor wat gekke ideeën die ik krijg … (behalve voor die tijd liet ik uit universiteit mid-semester. Dat was slechte tijden!).

Fred Jinkins – HappyOldArtist

Dit is een groot onderwerp. Ik ben 84 en ernstige critici in mijn eigen familie.
Ik heb opgemaakt met het al jaren. Ze hebben me nooit gestopt uit de schilderkunst en ik heb wat succes met mijn kunst gehad. Mijn advies voor anderen is Never, Never Give Up! Als je je houdt aan het u zal slagen. Beste wensen,
Fred Jinkins – Happy Old Artist
Ik ben op Facebook. Ook op Fine Art America, Red Bubble, Art Wanted.

Great video Derek! Ik ben het omgaan met dit niet meer, ik weigerde gewoon om mezelf te rechtvaardigen aan anderen. Toen hem werd gevraagd, ik zeggen dat ik een portretfotograaf. En als de negatieve opmerkingen vliegen, ik lach gewoon en knikken en antwoorden met elk bedrijf heeft zijn obstakels. Het heeft gewerkt voor mij. Ik heb gemerkt dat als ik mij omringen met mensen die niet alleen steunen me, maar ook leunen op mij voor ondersteuning, alsmede – Ik heb bouwde een soort van een stam. Misschien omdat ze behandeld aan en we beseffen dat die negatieve opmerkingen of niet-ondersteunende gebaren zijn echt anderen vanuit een plaats van angst. Ik nam een ​​lay-off om mijn droom na te streven, we leven op een inkomen en al mijn winsten gaan terug in het bouwen van mijn bedrijf, we zelfs verhuisd naar een nieuwe staat en ik had verse om te beginnen. Wat ik nodig heb en ik ben te worden omringd door ja-you-can’ers.

"Ik ben niet te maken met dit niet meer"

Hoe tijdige, zetten met negatieve familieleden op dit moment. Altijd al een beetje anders en wilde altijd om iets te doen uit de norm, maar ze zijn niet alleen zeker van hoe succesvol ik kan zijn. Aanvankelijk was ik defensief, maar hebben tot het punt waar ik geloof dat het snijden van deze negativiteit out is de enige weg afgelegd. Op die manier kan ik focussen op mezelf opbouwen. Een beetje zoals Opgeruimd staat slecht onzin, helaas omdat ze familie ziek zijn nog steeds in contact, maar zal daar niet worden delen van mijn grote ideeën! Bedankt voor deze video!

Ik heb een aantal ongelooflijk steunende vrienden, maar familieleden … pffft. Het is al bijna 3 jaar geleden ben ik begonnen met de verkoop van mijn afbeeldingen online en ik nog steeds hoor …. "Heeft u nog steeds dat de computer ding?" en wat nog erger was, een relatief vroeg mijn dochter "Heeft je moeder gewoon spelen op de computer de hele dag?" Ze gingen zelfs zo ver als het gooien van mijn visitekaartjes weg omdat ze dachten dat het een grap was. Ze dachten dat de kaarten waren nep. Ouch.

Nu heb ik nooit breng mijn bedrijf de paar keer dat ik ze zie. Geen zin om te proberen om te praten over het toen alles wat het doet is breng me naar beneden.

BTW ik denk dat de Canadese grap was een giller &# 128578; Wonen in MN, zullen de mensen die mijn accent horen aan de telefoon me vragen of ik ben Canadees. Gebeurt aboot een keer per maand.

Thanks Derek, Dit is degene die ik kan herkennen. Hoewel ik ben getrouwd kinderen hebt en grote verantwoordelijkheden lol Dus ik denk dat ik ga om te gaan met het Ik wil niet om het te betreuren zin &# 128578; Goede tips weer en bedankt!
Ik heb een wedstrijd weggeven van een aangepaste branded om uw merk Facebook tabblad als het ok is om te delen met je lezers &# 128578; https://www.facebook.com/Flipit4uMarketing/app_512541485429310
Misschien kan ik uw bedrijf te helpen met een duwtje in de rug!

James Petzke @ Living fanatiek

Goede raad Derek. Ik omgaan met dit veel met mijn ouders, die zowel docenten en natuurlijk zijn duwen een enorme hoeveelheid van de school in mijn keel in plaats van mijn bedrijf. Kan niet wachten om hen verkeerd te bewijzen!

Geweldige video en goede adviezen! Dat wil zeggen, als je niet getrouwd bent. Wat gebeurt er als uw echtgenoot heeft een harde tijd het ondersteunen van je-je echt niet de aanpak die je hier suggereren te nemen en geleidelijk ze uit je leven. En dan is er iets anders, wat er gebeurt als het wat je wilt doen neemt de tijd die u anders zou doorbrengen met uw familie, of het verzorgen van familie / house / persoonlijke zaken? Wat gebeurt er als de enige plek waar je moet je zaken te doen met klanten is in uw huis en dat betekent dat uw echtgenoot of familie niet hun eigen ruimte meer hebben? Omgaan met niet-supporters die zijn familie, maar die zijn niet uw echtgenoot is niet zo moeilijk. Omgaan met niet-supporters als ze uw echtgenoot en je dromen te onderbreken hun leven nu is dat moeilijk. Waarom ga je niet een video over die ene te maken?

Echt niet! Dit is het eerste advies Derek geeft die niet werkt of me te helpen.

Ik ben getrouwd, twee kinderen, en met een oude koppige moeder. Dropped psychologie major, computer belangrijk om "slagen" in het web.

Ik stopte alleen horen klachten of "suggesties" om een ​​baan te vinden als ik in hun gezicht gewreven het geld dat ik maak.

Mijn moeder is nog steeds verbaasd toen ik stiekem en betaalt haar rekeningen zonder haar te weten.

Soms, uw succes is de beste manier om ze te zwijgen.

Ik meestal gesproken over hoe ik wilde niet dezelfde saaie werk en werk mijn kont af alleen te krijgen lastiggevallen door superieuren en met collega’s te doen vernietigen mijn werk of het nemen van krediet voor het. Ik ben een kunstenaar, dat is wie ik ben, dat is wat ik doe en ik moet in het veld dat gaat me goed van dienst zijn in het toestaan ​​van mijn creativiteit en artistieke vaardigheden te laten groeien. Ik zou ook praten over hoe mijn doelen me iets zou geven trots op later in het leven te zijn zodra ik ze volbracht, versus werken een reguliere kantoor baan die alleen gaat om me spijt van de verspilde tijd niet het maken van iets van mijzelf en niet waardoor ik groeien.

Ik keek nog steeds tegenstand met mensen die me vertellen hoe "niemand geeft over kunst en dat de traditionele arbeidsmarkt beter zou werkzekerheid te bieden." Beide vals, vooral de laatste. De arbeidsmarkt geeft niet iedereen werkzekerheid en ik ben niet in staat om een ​​andere baan te vinden via de gebruikelijke middelen voor 5 jaar. De traditionele arbeidsmarkt faalt.

Gek genoeg mensen negeren hoe ik geen baan voor 5 jaar kon krijgen op de normale wijze en nog steeds denken dat de weg is een of andere manier beter.

Ik moest negeren dat alles, blijf bij mijn geweren en gewoon doen het toch. Nu ik mijn eigen bedrijf juridisch setup, CPA uitgezocht, dat alles goed spul, zijn mensen heel langzaam beginnen te zien dat wat ik zei waar was. Het bedrijf groeit niet zo snel als ik zou willen, maar ik ben bezig met een baan bij het starten van een bedrijf dus … Maar mensen beginnen te erkennen dat ik was verdomde serieus over te doen wat ik wilde doen. Ik nu geconfronteerd met minder oppositie.

Artist in Maken

Ik weet hoe je je voelt. Ik ga door dat op dit moment.
enkele familieleden en vrienden zijn unsupportive.

Ik ben ze te negeren en het werken aan mijn doelen.
Leuk om te horen dat iemand anders perservered en volgt hun dromen.

Artist in making

Ik heb een meer subtiele vorm van non-steun die ik probeer om te gaan met nu. Mijn familie van me zal vertellen dat ze niet denken dat ik moet doen wat ik doe en zij zullen niet proberen om me te dwingen om iets anders te doen. Ze zijn echter opzettelijk of per ongeluk altijd het plaatsen van zichzelf tussen mij en wat ik wil bereiken. Als ik tijd nodig om te werken aan de dingen die belangrijk voor mij zijn, zullen ze beginnen om elke seconde van mijn tijd te eisen. Mijn tijd is niet belangrijk, want ik moet het met hen doorbrengen en Im een ​​verschrikkelijk persoon voor dit niet te doen. Als ik moet meer geld overhouden voor een investering, ineens word ik verwacht dat al mijn geld besteden aan hun triviale behoeften. Het is als een passief agressieve obstructionist mentaliteit. Ik heb nog niet bedacht hoe om toch te gaan met het. Als ik hen te confronteren op het, zal het veranderen in het argument dat ik niet wil.

Ik kom uit passief-agressieve familie, dus in mijn mening, is confronterend niet. Wat wel werkt is het vinden van een manier om jezelf los te maken van het zoeken naar hun goedkeuring, dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Voor mij, vond ik dat het eerste wat ik moest doen was om een ​​netwerk van mensen die een eigen bedrijf gehad of waren in proces van de lancering van een cultiveren. Ik breng een goede brok van mijn energie ondersteuning van deze mensen en hen te laten steunen me (evenals het werken aan mijn bedrijf).

Waar je je richt je tijd en energie zaken. En als je het zich richten op het proberen om mensen te overtuigen om u te ondersteunen dat niet wilt, dan is dat een verspilling van tijd en energie die je niet terug kan krijgen. Het is ook een manier om het weggeven van je kracht en het omhelzen van hulpeloosheid. Geen van beiden is nuttig. Geen van beiden brengt je dichter bij het bereiken van je doelen te brengen.

Deze video past perfect in mijn huidige situatie. Ik dacht dat ik ging van graduate school om te proberen, kijken hoe ik gebruikte het woord proberen, om een ​​online business te creëren. Ik heb eigenlijk nog niet verteld dat mijn familie, maar toch. Ik heb gewacht tot na de school begon dus mijn familie kon niet praten me in terug te keren naar school.

Wat is de beste manier om mijn familie te vertellen? Moet ik om hen te vertellen?

Leuke post en video – je hebt helemaal gelijk. In Zen, is dit samengevat met het spreuk,

"Wat je verzetten, blijft bestaan, en wat je laat verdwijnt zijn."

Als u duwen, duwen ze terug. Omarmen de uitdaging en gebruik het zoals je kunt het een verschuiving naar uw voordeel. Ze kunnen gelijk hebben, voor hen. En u kunt gelijk hebben, voor u. Wie is eigenaar van je leven?

Mijn god, dit is precies het script gebruikte ik een paar maanden terug toen ik eindelijk mijn ouders (die in hun late jaren ’70), evenals mijn vrienden en collega’s verteld dat ik stoppen met mijn goede betaalde baan om een ​​full-time freelance geworden auteur! Ik wist te vertellen hen zou schokkend zijn: Ik ben single en wonen duizenden mijlen afstand van mijn familie, dus ik weet dat ze zich zorgen maken over mij voortdurend, laat staan ​​dat ik in mijn jaren ’40. Om je ouders je altijd hun kind.

De twist voor mij was dat ongeveer 12 jaar geleden was ik gediagnosticeerd met Fase IV Hodgkins. En terwijl ik kanker-vrij al die jaren geweest, dat de diagnose veranderde alles over hoe ik met mensen om me heen, mijn prioriteiten, alles.

Dus toen ik sprak met mijn vrienden, familie en collega’s, ik specifiek herinnerde hen aan die kanker ervaring en hoe ik had het de harde manier geleerd dat het leven verandert in een handomdraai. Ik zei dat ik niet wil mijn jaren ’60 of ’70 en betreuren niet de moed om te leven van mijn leven zoals ik altijd al van gedroomd te krijgen. Dat ik moest het een schot. Tot mijn verbazing kreeg ik 100% de volledige steun van bijna iedereen die ik verteld.

Na het bekijken van uw video, ik beter begrijpen waarom dat is gebeurd. Dank je wel, Derek! Zal dus deze video te delen.

De Get In Shape Girl

Ik ben zeer gelukkig om niets anders dan mensen in mijn leven die in mij geloven en steunen me hebben. Toen ik een trainer bij een lokale sportschool mijn baas niet echt mijn online personal training biz te serieus te nemen, maar ik begreep waarom (kleine geest kan niet denken groot) en het gaf me des te meer reden om harder te duwen, zodat ik kon GTFU daar !!

Een van de beste video’s … OOIT! Heerlijk als je je boodschap over kan krijgen en onderhoudend op hetzelfde moment. Ik probeer hetzelfde te doen. Ik wou dat ik uw advies 40 jaar geleden, toen ik dit hetzelfde argument met mijn vader deed. Het helaas resulteerde in ons niet te spreken voor 10 jaar. We zijn grote vriendjes nu, maar het was twee koppige mensen in opgesloten strijd met noch het geven van een duim. Niet de beste manier om het leven leven. Dank u Derek.

Mijn 14 jaar oude zoon begon zijn eigen bedrijf toen hij 9 jaar oud was en hij heeft gevochten off ongelooflijke druk van onze familie & zijn vrienden op te geven. Gelukkig, weigerde hij zich te laten om hun ongevraagde te luisteren "advies" en is te zien in alle lokale media hier in Phoenix. Nu is hij bereidt zich voor om een ​​functie voor zijn bedrijf te filmen op een zeer populaire nationale tv-show (niet toegestaan ​​om te zeggen dat nog tonen) en, natuurlijk, zijn alle mensen die zo lang tegen hem stond nu coming out voor "ondersteuning" hem.

Zolang je luistert naar je eigen intuïtie het echt loont om te volharden en negeer alle nee-zeggers. Die mensen hebben geen echte investering in uw toekomst en kan proberen om u te saboteren, omdat ze onzeker zijn over hun eigen weg in het leven creëerden ze voor hun zelf.

Uitstekende video Derek. Uw onderwerp doet me denken aan de term "krab mentaliteit ‘. De term ‘krab mentaliteit’ wordt veel gebruikt onder de Filippijnse gemeenschap. Het concept van de krab mentaliteit evolueert van emmer van levende krabben. Als een krab probeert om weg te komen, anderen zullen trekken naar beneden, in plaats van waardoor het gratis te gaan!

Houd uw video’s en blog komen!

Hi Derek – Ik hou van je blogs en ik ben er zeker van je moeder is ongelooflijk trots op je. Omdat het een smidgen ouder dan jij – ok veel – dit soort dingen is gebeurd met me nogal een beetje en ik kreeg op het podium waar ik vond mezelf niet iets te zeggen en net op en doen het. Ik vond dat ik mezelf niet zetten onder druk om dit te leveren als het niet binnen de termijn die ok was omdat ik niet had iets gezegd aan iedereen gebeurde. Btw ik willen leveren. Toen de mensen zag wat ik deed en zei dingen in een niet-ondersteunende manier waarop ik was al bezig het ding en het was moeilijk voor mensen om negatieve of niet-ondersteunend zijn.

Hey Carole, dank voor het delen van deze. De meeste mensen doen dit ook. Belanden ze niet praten over wat hen boeit omwille van de negativiteit van hun vrienden en familie.

Josh @ Vorm Your Future

Hey Derek, ik zeker dit geconfronteerd. Ik heb altijd gepleit en het is zo zwaar woog op mij. Het probleem nu is echter dat ik heb een baby op de weg dus ik heb de verantwoordelijkheden, haha.

Dus nu werk ik een baan full-time en op hetzelfde moment ben ik bezig om mijn bedrijf op te bouwen. Het is moeilijk, maar ik denk dat je moet doen wat je moet doen.

Perfect timing van deze video … Zelfde situatie in mijn leven …
Maar soms moet je te doen van uw proberen te (voor een tijdje) om de familie te steunen als de mijne ..

Hi Derek,
Ik ben een 17-jarige met veel droomt ervan om een ​​ondernemer en ik word achtervolgd door de mensen om me heen ook. Ze denkt dat ik mijn kostbare tijd te verspillen op het internet.

Uff! &# 128577; Maar dit was echt een motivatie. Thanks mate.

Ik ben 20 jaar oud en de meeste mensen mij niet serieus te nemen, ondanks vertellen me dingen als: "wow dat is een geweldig concept," en, "je moet echt iets goed hier en je hebt echt doorheen door."

Helaas is het wat het is. Willen dat de mensen om te beginnen met je serieus? Maak de nodige stappen om het creëren van wat het bedrijfsleven u op zoek bent om te creëren. Langzaam maar zeker mensen zijn begonnen om mij en mijn zakelijke inspanningen een beetje meer serieus te behandelen.

* Dacht dat het door middel van

Sorry voor de luie typen daar.

sprak ik met mijn zusje over deze droom van mij, dus ik krijg een kleiner beeld van de grotere situatie! ze was als "maar zou je tijd om te studeren? en hoe goed bent u bereid om mensen worden geconfronteerd? het is niet zo makkelijk als je denkt dat het is!" (Ja ze is mijn "jongere ‘sis !!)
Ik denk niet dat als ik ga en mijn familie vertellen over mijn droom nu RIGHT ze ooit zou denken dat ik kon doen
dus heb ik besloten om een ​​basis te creëren en ontvang minimaal 3 klanten en dan en alleen dan zou ik hen in de ogen kijken en zijn als "Mam, ik moet je iets wat je moet accepteren om te vertellen !!"

Komende uit een Zuid-Aziatische familie, mijn ouders zeker wilden dat ik naar een dokter te zijn. Voor het eerste jaar op de universiteit, was ik eigenlijk in de pre-med programma.

Toen ik ging in mijn tweede jaar en de school werkdruk verhoogd, moest ik een keuze te maken. Ik kon ofwel stilgelegd mijn multi-miljoen dollar online bedrijf of stoppen met het nastreven van de medische graad.

Je weet welke ik koos. Ik legde mijn ouders op deze manier:

Ik weet dat je wilt dat ik om succesvol te zijn. Ik weet dat opa wilde dat ik naar een dokter te zijn, maar ik ben al succesvol. Ik maak meer geld in een maand dan artsen doen in een jaar. Ik ben ook erg blij met mijn leven.

Ik kan tijd doorbrengen met jullie, andere familieleden en vrienden. Weet je dat mijn vriend die gaat naar school med niet eens tijd om te slapen laat staan ​​take vakantie pauzes heeft. Wil je dat ik zo te zijn voor de rest van mijn leven? Of wilt u liever me doen wat ik hou en tijd doorbrengen met de mensen die ik zorg over (dat wil zeggen mijn kinderen dat ik uiteindelijk zal hebben).

Ze waren teleurgesteld in het begin, maar het werkte.

Nu is iedereen blij &# 128578;

Je bleek gewoon goed. Ha ha.

What’s up Syed!

Dit is episch! Ik ben nieuw op Social Triggers, maar ik ben al een raving fan! Bedankt Derek voor een tijdige paal.

Ik hou van uw suggestie om langzaam "fase" out vrienden die in het geheim jaloers kan zijn, zodat je ruimte voor meer positieve en ondersteunende mensen kunnen maken.

Dergelijke scherp en zacht advies.

Ik herinner me dat het starten van mijn eerste internet bedrijf in 2006 en niemand leek te schelen want het was gewoon een hobby. Maar toen ik besloot om een ​​goede corporate baan dit jaar te verlaten en opnieuw in te voeren internet marketing wereld, werd ik er onthaald met een aanzienlijke tegenstand van familieleden en vrienden.

Ondanks de obstakels, wordt mijn bedrijf groeit gestaag en ik ben helemaal de vaststelling van de "Dit is het moment" en "Ik wil niet naar een ding spijt" mantra. Hartelijk bedankt!

Janelle Pagina
De Self-Improvement Trainer
Bezoek http://www.PagePositive.com voor uw gratis exemplaar van "The Morning Self-Improvement Secret"

Jouw theorie is geluid, vooral de jongere in het leven. Probeer dat maar later in het leven te doen. Je krijgt een cavalcade van "haters" omdat veel mensen bang zijn op zoek naar zichzelf. Vergeet niet, ze zijn niet echt bezorgd over jou. Ze maken zich zorgen over hun eigen spijt en onzekerheid. Mijn verlichting kwam toen ik me realiseerde mensen praten, maar ze niet je leven dag in en uit. De zijlijn zijn veilig, maar ervaar je de echte zweet en tranen. Je leven te leven met passie en geen spijt.

BTW: Alle Canadezen niet zeggen "understoood" trouwens. We zijn 33 miljoen mensen met zeer verschillende geluiden. Kom naar de tweede grootste land op aarde.

Dit kan moeilijke situatie om te gaan met zijn, vooral als je nog bij je ouders. Ik heb al verteld dat mijn nichtje en neefje dat ik hun dromen en doelen zou steunen, wat er ook gebeurt. Zolang ze niet illegaal. &# 128578;

Ik was in deze situatie en behandeld het de verkeerde en juiste manier. Ik kreeg ook boos omdat ik moe van mijn familie mij vertellen wat te doen was; Ik deed wat ik wilde toch doen.

Mensen veranderen niet. Er zijn altijd de gestage, geld te maken types en de wowie geld riskeren types, en soms belanden ze in dezelfde families. Het is de Montagues en de Capulets en de Hatfields en McCoys en mijn man en mij, over en over en voorbij.

Oh heb ik gezegd: "mijn husbandandme?" Oeps.

Hey Derek, hou van de manier waarop je die situatie omgegaan!
Ik herinner me dat ik mijn familie verteld dat ik zou gaan om een ​​Certified Hypnotist geworden. "Wat? Ben je gek?" was de meest voorkomende reactie. Of misschien was het "Wat? Nou, je hebt altijd al gek." reactie van mijn vader "Maar kan je geld verdienen?"
Tuurlijk kan je advies hebt gebruikt toen!

Heh – maar het schijnbaar bleek voor het beter, toch?

Ik was bij een vriend het huis van één nacht het lezen van uw blog, had ik mijn laptop over gebracht naar de game met een paar vrienden. Tijdens het wachten op een PC spel te laden ben ik begonnen met het kijken naar een van je video’s.

Een vriend draaide zich naar me en zei: "Je moet geven dat online S $ * t up!"

Ik vertelde hem dat hij verkeerd om te twijfelen aan mij te willen om een ​​bedrijf online te bouwen was.

Ik gewoon kiezen om te besteden zoveel tijd mogelijk mezelf te omringen met gelijkgestemde mensen, die naar mijn mening is absoluut de beste manier om gemotiveerd te blijven. Ik heb het zelfde probleem met fitness-routines uitvoeren en die nauwe vrienden zijn negatief over mijn verlangen om tijd te besteden uit te werken in plaats van zitten en videospelletjes spelen.

Ik stel ook voor iedereen die worstelt met dit het boek kassa "The Magic Of Thinking Big" David Schwartz

Deze video is eigenlijk geïnspireerd door een Facebook reactie achtergelaten. Ik dacht dat je zou moeten weten &# 128521;

Bron: socialtriggers.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *