How To Hockey Stop405

How To Hockey Stop405 en links

How To Hockey Stop

Een veel voorkomend probleem dat veel nieuwe hockey spelers hebben is te leren hoe om te stoppen. Ik bedoel niet te stoppen door uw voet te slepen, het doen van een 360 of hardlopen in de boards, ik bedoel het doen van een goede hockey stop!

In dit artikel hebben we vier video’s te helpen verklaren de hockey stop .

Ik heb dit artikel om u te helpen leren geschreven hoe om te stoppen in hockey. Ik heb ook een manier om te stoppen in hockey video die ik hieronder heb toegevoegd. U kunt de video te bekijken als u liever een visuele les, ik zal belangrijke punten onder de video.

De eerste video toont de basisprincipes van het stoppen op de schaats. Het grootste deel van het stoppen op skates is om over de mentale barrière. Hier is de eerste video

Hoe om te stoppen op Hockey Skates Video

Deze video behandelt de basisprincipes van het stoppen en helpt u begrijpen wat er gebeurt.

Zoals je kunt zien in de video de belangrijkste concept om te begrijpen is dat je om het ijs te schillen, en je zal zijwaarts schuiven voor een korte tweede. Het belangrijkste punt om weg te nemen van deze video is dat u uw vaart moet blijven bewegen in de richting waarin u schaatsen, anders zal je gewoon omdraaien. Nu kunt u het hoe hockey stop video te bekijken

The Hockey Stop voor Absolute Beginners

We hebben de video onder dit één eerste, maar we hadden toch veel vragen dus hebben we besloten om al die vragen in deze video te pakken, en bieden een aantal zeer eenvoudige oplossingen voor enkele bekende problemen die beginner hockeyers hadden.

30 Years of Power Schaatsen Lessen

In deze video hebben we Scott Grover van het Science of Skating uit te leggen hoe hij leert hockeyers hoe om te stoppen. Scott was een gast in ons leren schaatsen serie.

Hoe te Hockey Stop Video

Leren hoe je hockey stop hard kan zijn, maar door het leren van de juiste techniek, het nemen van het traag, en veel te oefenen moet je in staat om te leren in een mum van tijd! Hier is het proces van het stoppen in hockey

Een speler begint met het naar voren schaatsen, wanneer de speler klaar is om te stoppen met ze zal opheffen één been iets om gewicht te nemen van het weg (dit kan het achterste been of voorste been te worden, maar voor de toepassing van dit voorbeeld zal dit de achterste been geworden) . Met een beetje van het gewicht afgenomen van één schaats, zal de speler beginnen om achterover te leunen, draaien hun heupen en schouders en beginnen te draaien met hun andere been (deze etappe wordt het voorste been). Wanneer de speler de voorste been is gedraaid ongeveer 90 graden zullen ze nu planten hun achterste been ongeveer 1 voet achter hun voorpoot. Op dit punt zal de speler worden leunend, en het houden van het momentum in de richting ze werden schaatsen. Met beide voeten geplant zal de speler voor zijn komst naar een volledige stop te schuiven voor een korte tweede. Dit klinkt als een veel te leren en een lang proces, maar het gebeurt in minder dan een seconde. U kunt dit proces in actie te zien in de video hierboven als je zou willen. Ik heb ook nog foto’s van hoe het hockey stop gebeurt hieronder.

Hockey Stop – Start

U kunt hier zien dat ik ben net afwerking mijn laatste stap van schaatsen, en nu aan het voorbereiden om te stoppen. Ik duw met mijn rug been (linkerbeen) en klaar om te landen met mijn voorpoot (mijn rechterbeen).

Je kunt zien dat ik heb geduwd met mijn rug been (mijn linkerbeen), landde met mijn voorpoot, en nu begin ik het hockey stop. Ik begin aan mijn heupen te draaien, en het draaien van mijn voorste voet. Tegelijkertijd zal ik achterover leunend, en het brengen van mijn rug been achter mijn voorpoot.

Ik heb nu mijn heupen gedraaid een beetje, draaide mijn voorste voet genoeg om te beginnen met het stoppen, en net begonnen om mijn rug been te planten. het achterbeen wordt gebruikt voor het evenwicht, en ook een beetje te stoppen. De meeste van het gewicht op de voorpoot te plaatsen. De sleutel hier is om achterover te leunen (zodat je niet omvallen) en schil ijs. Om te stoppen met u zal worden met behulp van de binnenrand van de mes op je voorste schaats, en de buitenrand van het blad op je rug skate. Ik zal draaien zowel van mijn schaatsen net een beetje meer, dan echt leunen in de aanslag.

Hier kunt u de aanslag in actie te zien. Ik heb veel ijs geschild met mijn voorpoot en een beetje met mijn achterste been en (hard om al zien in deze foto) De sleutel is om te blijven bewegen in de richting die u schaatsen. Als je problemen hebt met het stoppen als dit (je blijft spinnen of gaan in cirkels) probeer een aantal van de oefeningen ik al gezegd in de video, of in het artikel hieronder.

Nu je weet hoe een hockey stop gebeurt zal ik je leren hoe dat te doen.

Learning To Stop in Hockey

  • Het grootste obstakel in het leren om te stoppen op de schaats is de mentale barrière die mensen opgemaakt. In de video en in dit artikel laat ik je zien hoe je de mentale barrière te stoppen op het ijs kan overwinnen. Naarmate je meer comfortabel met het concept van te worden hoe om te stoppen op de schaats je beter en beter zal worden.
  • Begin langzaam – Begin schaatsen langzaam, en langzaam stoppen, in feite in eerste instantie krijgt u alleen via een been om te stoppen, niet beide. Als je net begint, probeer die op de planken en gewoon afzetten met je been en krijg het gevoel van je skate glijden zijwaarts. Ga dan naar het volgende punt
  • Voor uw eerste hockey stop, neem een ​​paar stappen om te bewegen, glijden voor een tweede en zorg ervoor dat je de juiste balans is. Nu Til een beetje van het gewicht af van de schaats van je sterke been, draai je heup een beetje, zet je skate (van het been dat je gewoon opgeheven) ongeveer 90 graden (dus het is bijna loodrecht op uw andere skate) en plant uw schaatsen voor je. Je sterke been moet nu je vertragen en dan stop je. Je moet je andere been te gebruiken voor het evenwicht. Oefen dit doen totdat je wennen aan het gebruik van de binnenkant van je sterke been om te stoppen. Als je je comfortabel voelt bij het stoppen als dit dan het verhogen van uw snelheid een beetje, de praktijk doet het sneller en sneller tot je het naar beneden. Vergeet niet om de praktijk te stoppen met beide benen, in hockey moet je in staat zijn om te stoppen met je lichaam geconfronteerd met in beide richtingen, dus beginnen met oefenen het nu. Als je kunt stoppen als dit je halverwege.
  • Je weet nu hoe je een voet te gebruiken om te stoppen, en de andere voor het evenwicht, met een hockey stop moet je met beide voeten om te stoppen, maar je bent niet klaar om gewoon nog niet doen, je eerst moet de praktijk te stoppen met slechts één voet ! Dat is juist een voet en het is niet zo moeilijk als je denkt. Eerder werden we via een voet voor het evenwicht, maar je voorste been werd al het werk te doen. Nu moeten we uw saldo nog te bouwen door weg te nemen dat been u gebruikte voor het evenwicht. Voer dezelfde beweging als we gesproken over vroeger, maar wel een beetje van het gewicht, of al uw gewicht af van uw saldo voet, probeer dan alleen met behulp van je voorste been (je sterke been) om te stoppen met (zoals in de hockey stop video) . Zodra u vertrouwd bent het nemen van het gewicht af van uw balancing been, proberen te tillen recht. Dit zal uw vertrouwen in het gebruik van uw binnenrand om te stoppen, en de beweging van glijden een beetje, en het houden van het momentum in de richting dat je schaatsen te bouwen. Dat is het wel zo’n beetje, nu kun je beide voeten gebruiken en doe een volledige hockey stop!
  • Om de volledige hockey stop doen, schaatsen naar voren, til je je sterke been, draai je je heupen een beetje achterover leunen, en draai je lichaam naar de kant, zodat beide schaatsen nu zijwaarts (in vergelijking met hoe ze eerder werden wijzend). Plant je achterste voet en graven in tot u te stoppen. Gefeliciteerd, je hebt net geleerd hoe je hockey stop. Het enige wat je nu moet doen, is die kennis in actie.

Inzicht in uw Randen

Zoals gevraagd door Jacky – Als u onze Hoe Ice Skate artikel hebt gelezen weet je dat wanneer je schaatsen, elke skate blade eigenlijk berust op twee dunne randen. Wanneer u schaatst, draaien, en stop je nodig hebt om uw randen gebruiken. Wanneer je speelt dit komt niet als een tweede natuur, maar kan moeilijk zijn voor sommige beginners te begrijpen, en kunnen u helpen te leren om te stoppen en te schaatsen als je leert over je randen. Ik heb een aantal foto’s die u kunnen helpen begrijpen hoe u uw randen gebruiken om te stoppen inbegrepen.

Dit toont een vooraanzicht van wat een hockey stop eruit zou zien. Dit zou de voorste voet zijn, in dit geval het linkerbeen leidt de aanslag. Op deze skate u uw binnenste rand, op de andere voet u zult uw buitenrand.

Deze show is een close-up van het hockey skate mes. U kunt zien wat ik bedoel met de binnenrand doet het meeste werk. De buitenste rand nauwelijks raakt het ijs.

U kunt de binnenkant van de linker schaats aan het werk zien, terwijl de buitenrand van de rechter skate wordt gebruikt. Als een speler zou stoppen in de andere richting, zou het omgekeerde gelden

Dit schot laat zien wat de schaatsen eruit zou zien als ze komen op je af. U moet achterover leunen om te schuiven, en dan stoppen. Vergeet niet, zoals in de video, oefenen met een voet, probeer dan met beide.

Ik hoop dat dit artikel je geholpen heeft te leren hoe om te stoppen in hockey. Als u graag meer hockey tips als dit dan kunt u zich abonneren op de artikelen met het vak aan de linkerkant.

Bedankt voor het lezen, laat me weten wat je denkt (of voeg wat tips van je eigen)

Deel dit:

Ik heb schaatsen ongeveer 3 maanden nu en ik weet nog steeds niet hoe om te stoppen, wanneer ik mijn voet net wordt gevangen in het ijs en ik val. Ik begrijp niet wat ik verkeerd doe maar, mijn broer die speelt al voor 8 jaar zegt alles ziet er goed uit en dat hij niet weet wat het probleem is, als je me een of andere manier zou kunnen helpen, dat zou geweldig zijn.

Hallo ik ben een coach voor peewee hockey en op een middelbare school niveau, wat ik heb gemerkt van beginners op het stoppen op mijn peewee team is dat ze zetten veel te veel druk op hun voorste voet, als je broer naar je kijkt hij waarschijnlijk op zoek is op de juiste moves, maar hij zal niet op de hoogte van de druk op je voet, tenzij hij op je schaatsen.

Ik heb tegenkwam ook dat de nieuwe hockeyers hebben hun schaatsen slijpen weg te diep, want het geeft meer bite en ze kunnen "greep" beter op het ijs, misschien is dat uw zaak, proberen met een ondieper sharpenning en kijk of dat helpt, de meeste beginners te gaan met 1/2 inch dus als je dat nog niet gedaan dus ik stel voor te gaan met dat ROH.

Dank je wel, het werkte !!

hey dus het lijkt erop dat in de praktijk kan ik een hockey stop, maar de linker niet zo goed en zelfs als ik was in staat om zich goed te behandelen zodra ik begin het spelen als ik de puck cant get doen, mijn positionering is slecht en kan niet ontvangt de puck en het is alsof ik niet kan doen een hockey stop meer en net pons de boards of crash in hen. het is alsof iedereen ging weg en alle slechte gewoonten kwam terug. Wat moet ik doen, alleen niet bang zijn en proberen om de gewoonten te elimineren?

zeer behulpzaam, en hielden van het South Park verwijzing in de video ("je gaat een slechte tijd.") Goed gedaan!

Hallo! Kunt u guya teachnme hoe dat te doen het hockey stoppen achteruit?

Hi guys, dit is chris op het Isle of Wight uk, ik ben een 61-jarige man die gaat naar planeet ijs hier in Ryde op het Isle of Wight, hou van het ijs disco sessies, ik heb alleen schaatsen per jaar, en zelf onderwezen, door te kijken naar andere mensen schaatsen, ik kan gaan vrij snel en draai links en rechts, maar zijn niet altijd vond het makkelijk om te stoppen, maar na het bestuderen van je (hoe hockey stop video’s) etc, ik heb een veel beter begrip van hoe om te stoppen, dus bedankt veel, en ik zal blijven maken van uw video’s en schriftelijk advies te bestuderen om mijn eigen prestaties te bevorderen, ik vind ik kan alleen leren door te kijken naar en het bestuderen van de bewegingen, het geen zin iemand te zeggen doe dit of dat te doen, als het gaat het ene oor in en het recht uit de andere, dus ga zo door met het goede werk, en gelukkig schaatsen iedereen, met vriendelijke groet, chris.

hey ik heb het hele concept van het stoppen en al mager drop je gewicht en vul alles is perfect. Behalve dat ik zo veel cant blijken mijn rechtervoet als mijn linker en het is echt irriteert me omdat mijn sneeuwploeg is prima en ive geprobeerd voor ongeveer 6 maanden

leuk artikel, kan ik heel gemakkelijk tot een snelle stops te stoppen.
maar ik heb gemerkt dat een groot aantal spelers doen hockey stop, maar schuif ongeveer 4 voeten soort vertragen om uit de ijs. hoe doe je dat, doe je gewoon je benen dichter bij elkaar, terwijl het stoppen of moet je zeer ondiepe holten hebben

Deze schaatsen tips en video’s zijn geweldig en ik ben al het zien van verbetering na slechts een paar sessies.

Houd het toevoegen van schaatsen tips en video’s.

Wat zou u voorstellen aan iemand die lijkt te draaien rond heel veel, of lijkt te snel te draaien bij een poging om te stoppen te helpen?

Im een ​​noobie schaatser, kreeg ik mijn eerste hockey skates voor Kerstmis, woot! Ik heb geprobeerd "regelmatig"skates jaar geleden, maar de gestopte teen-pick struikelde altijd me up.
Ik woon op een meer hebben dus veel ruimte, maar nog steeds beide kust, pak een voorwerp, vallen, struikelen of tot stilstand. Het is niet mooi. Ik ben bijna 56, dus echt nodig enkele lessen te leren (hopelijk) te vermijden iets te breken &# 128578; Uw stappen zijn zeer praktisch en ik ben van plan op het oefenen van de "scheren ‘methode morgen. Een stap op een moment, wens me succes en thanks so much!

Deze video me echt geholpen im 12 jaar oud en vorig jaar was ik niet in staat om te stoppen. (Haha), maar ik heb geleerd van uw video het kostte me 3 weken om te leren! Bedankt jongens! lt; 3

Hallo! Ik heb het kijken naar je video’s en het proberen en ik eindelijk beginnen om onder de knie krijgen van het. Mijn grootste probleem is de mentale barrière. maar ik ben langzaam overheen. Ik had net een korte vraag op al te stoppen. Moet je leren hoe je beide manieren met de rechter en linker voet voor te stoppen? Maakt het eigenlijk uit in hockey als je beide manier kunt stoppen?

Dank je!
-Andrew

Ik ben niet met deze site verbonden zijn, maar ik zal je zeker zeggen JA! Hoewel vaak kun je naar een halte met uw favoriete voet komen, zullen er mensen "noodgeval" tijden in hockey, waar je snel tot stilstand te komen met je off-voet. Dus in plaats van redden en crashen je moet de tijd door te brengen om te leren en comfortabel met beide voeten geworden.

Dankzij HowtoHockey -dit site is helemaal geweldig! Ik ben 36 en heb inline skaten agressieve jarenlang -dus op het ijs kan ik gaan, maar zijn nooit in staat om te stoppen (op de juiste manier haha) zijn geweest. Ik controleerde uw site de andere dag en oefende de geleidelijke stappen gisteravond op het ijs … Ik was in staat om hockey stop in ongeveer vijftien minuten- Ik kon het nauwelijks geloven! Ik ben geen pro nu met alle middelen als het nog vrij een beetje oefening zal nemen om perfect bij hoge snelheden, maar ik vind het verbazingwekkend dat uw eenvoudige lesmethode is zo effectief.

[…] Voor meer plezier hockey boren als deze kunt u een bezoek Jeremy’s hockey boren blog waar hij nieuwe oefeningen, video’s en hockey tips posten op een regelmatige basis. Een populaire artikel is hoe hockey stop […]

Ik heb op het ijs voor het grootste deel van mijn leven. in Michigan als een kind dat is alles wat ik deed in mijn tiener jaren 49 heb ik nog schaatsen en niet slecht. het probleem dat ik heb een of andere reden is wanneer ik snel gaan en proberen te spuiten haar als mijn skates zijn om scherp en i just cant get it recht. kan gewicht van het probleem en mijn skates zijn diggin in meer. Toen ik jonger was ik kon mensen spuiten in het gezicht de hele dag.

stanley szamiel
middleburg fla

Heel erg bedankt voor die video, het hielp me veel om uiteindelijk te komen tot een correcte hockey stop, na maanden van het zelf en resultaatloos poging.

Een advies voor naar achteren te stoppen zou ook geweldig zijn. Ik weet niet waarom, maar wanneer ik stoppen tijdens achteruit schaatsen, maar één van mijn schaats wordt het afromen van de ijs, niet de andere, dus elke keer mijn halte is ook een beetje een turn.

Ik wil een betere schaatser dankzij howtohockey.com en hopen meer schaatsen video te krijgen

Een ding dat me heeft geholpen met stoppen is om een ​​vrij ondiep straal op mijn mes …. Ik ben 6’0- en ongeveer 210lbs en skaten met een 7/8 radius die is vrij ondiep in vergelijking met wat standaard uw hockey winkel zal (waarschijnlijk 5/8 of 1/2). Als je een beginnende skater bent meer dan 175 pond moet je op zijn minst proberen een ondiepe straal eens en kijk of het maakt stoppen gemakkelijker. Het extra gewicht van je body mass zal ertoe leiden dat de randen om te graven in de mooie diepe op een dieper radius mes, waardoor het moeilijker om het ijs voor het stoppen van doeleinden (u zult het graven in te diep, zonder zelfs maar te proberen te) scheren.

Als je gewoon lopen in de hockey winkel en vraag voor het slijpen zonder specifieke, gaan ze waarschijnlijk de makkelijkste ding … of gewoon gebruik ook de machine momenteel is ingesteld op (van de laatste persoon die kreeg zijn / haar schaatsen geslepen doen … die is als schaatsen op een wildcard), of zet deze op een van hun gemiddelde instelling die waarschijnlijk 1 / 2- of 5 / 8- radius die gaat diep voor een beginnende skater die de puberteit heeft doorgegeven aan zijn.

DANK JE. Ik verloor 3 jaar hockey te wijten aan een been blessure en ik ben niet zo geweldig als ik was zoals schaatsen en je hielp me veel. &# 128512;

Na het schaatsen voor de eerste keer op het ijs in een paar jaar mijn weakside stop lijkt veel natuurlijker gevoel dan mijn sterke kant kan dit een mogelijk voordeel te zijn?

Bedankt jongens! Door het tonen van me de dingen die ik was niet precies duidelijk, dit was precies wat ik nodig had om mijn vertrouwen een beetje voor als ik de praktijk te krijgen.

Hallo jongens!
Ik wilde alleen maar zeggen, "Heel erg bedankt!" Ik ben net beginnen met schaatsen en hockey en je lessen zijn het maken van mijn tijd in de openbare skate helemaal de moeite waard. Ik heb minimale vaardigheden, nu, maar met uw hulp, zal dat heel snel veranderen!
Nogmaals bedankt,
Elaine

Postscriptum maak je geen zorgen als het duurt u 10feet om te stoppen wanneer u begint met het leren van de hockey stop … met de praktijk je remweg wordt korter en uiteindelijk stoppen op een dubbeltje … met gezag als jeremy! Een andere nuttige bron is monkeysee.com hoewel niet zo behulpzaam te zijn als wat je hier krijgt, dat is alles wat ik moest leren en het helpt inzicht in de fysica van wat je lichaam moet doen en hoe de balans moet voelen …

Voor mijn collega-leerlingen … dit is de meest complete beschrijving met schema’s die ik ooit heb gezien. Ik begon schaatsen ongeveer 6 maanden geleden en hebben wat werk nog steeds. Maar stoppen is de eerste en meest cruciale ding om te leren … wat ik heb gevonden, maakt niet uit hoe scherp de schaatsen werden was om de glijdende deel als jeremy laat zien in een van de video’s … na het beheersen van de sneeuwschuiver … je leren "zitten" op je skates om volledig te stoppen … toepassen op de hockey stop. Je voorste voet dia’s, het graven toen en "zitten" op je rug been. Dit helpt ook bij het leren van de kracht beurt! Ook moet je niet alleen de praktijk één manier … Ik vond, om evenwicht te bereiken in beide richtingen Ik zou beginnen aan het einde boards en schaatsen op de blauwe lijn stopt dan linksaf … dan schrijden naar de volgende regel (rood of blauw, afhankelijk op comfort) en stoppen met rechts … volgende regel links en ga zo maar door, nooit toestaan ​​mezelf om twee keer te stoppen aan dezelfde kant op een rij. Of een kortere boor, achter het doelgebied een paar stappen en stoppen met links, ga de andere richting een paar stappen en stoppen … heen en weer tot kreeg ik sneller en sneller … Ik hoop dat dit helpt! En vergeet niet dat zelfs de beste NHL spelers oefenen stoppen en starten elke dag!

[…] Leren hoe je hockey stop […]

Hey Jeremy en Ken!

Dit artikel alleen al heeft enorm geholpen mijn vermogen om de hockey stop uit te voeren. Ik ben nog steeds bezig met mijn andere kant als de ene kant absoluut dominant is gegroeid. Ik ben blij dat ik in staat was om te lopen over uw fantastische website en blog. Ik zal blijven om terug te keren naar uw andere artikelen te lezen en me helpen vooruitgang als nieuwe skater / speler.

Nogmaals, ik dank u voor uw hulp die in dit artikel alleen heeft voorzien!

Veel advies over stoppen hier is lastig in het begin, het enige wat ik zou kunnen toevoegen is om niet te vergeten om te oefenen stoppen op je zwakke kant, bij het schaatsen met de puck je zelden gaat stoppen op je sterker voet dat je weg zou blijken uit het spel. Een righty stoppen aan zijn linkerkant kan stoppen, optrekken, 360, draai, doe een heleboel dingen

Ik ben een righty en ik kan alleen maar stoppen op mijn zwak (links) tot nu toe. Ik heb eindelijk brak uit mijn rol hockey stoppen habbit en kan een behoorlijke aanslag doen op het ijs. Het was zeker moeilijk om te breken

Hallo. im een ​​fatsoenlijke skater en ik zou graag meer geavanceerde krijgen, dus ik ijshockey kan spelen. Ik kan snel schaatsen en te doen crossovers en ik kan een hockey stop prima doen met mijn linker been voor en Ive bekend hoe dit te doen voor 3 of 4 jaar nu. Het enige ding is, im een ​​righty en ik begrijp niet waarom ik kan stoppen met mijn rechtervoet. ik merk altijd wanneer ik probeer om te stoppen met mijn rechtervoet het eindigt niet draaien helemaal rond, maar mijn linkervoet zal nu toe draaien te maken als een T-vorm en i just cant controle het. zou ik heb net zitten met mijn linkerbeen eerste, maar het maakt niet uit hoe hard ik duw of drop mijn gewicht i cant spuiten sneeuw verleden zoals een duim van de grond. dus ik zou geen tips over hoe je eerste schakelen van mijn linkerbeen eerste om het rechterbeen te waarderen. bedankt

Gewoon kijken naar de eerste video en de praktijk van de bewegingen. U hoeft alleen maar op het oefenen totdat je spieren te leren hoe het te doen om te blijven.

Ik realiseer me dat dit is gericht op een beginnersniveau stoppen. Ik ben vrij beginner, mezelf. Maar ik heb te horen gekregen dat, idealiter, moet je eigenlijk doen de meerderheid van uw stoppen op je buitenkant van je achterste voet. De reden hiervoor is dat wanneer je gewend bent om te stoppen op je achterste voet, kun je je voorste voet meteen te gebruiken (zelfs voordat je klaar bent met het stoppen) voor andere dingen, zoals het starten om te bewegen in een andere richting. Elke gedachten over dit?

Deze tips zijn precies hoe ik geleerd hoe om te stoppen op het ijs. De dichtstbijzijnde ijsbaan is twee uur weg van mij, dus ik denk niet dat veel oefenen. Maar wanneer je gebruik maken van deze technieken, leer je hoe je het vrij snel te doen!

Voor een beginner met behulp van je voorste voet is een beetje makkelijker dus dat is hoe de meeste beginners te leren. Als ik wil een hockey stop maken met veel ijs spuiten ik echt leunen in de voorste voet.
In hockey hoewel ik niet echt gebruik maken van een volledige hockey stop die vaak, het is meestal crossovers, draaien, kustvaart, versnelling. Voor bochten waar je stop te zetten en op hetzelfde moment, en echt krap wordt kan je echt buig je knieën, zet meer gewicht op de achterste voet en gebruik het als een spil. Voor hoge snelheid wordt vind ik het grootste deel van het gewicht wordt geduwd om je voorste voet als gevolg van de g-kracht.

Ik alle adviezen en de tijd die u opgemaakt voor ons beginnende schaatsers waarderen, ik heb een vraag: Voor mijn recht skate kan ik gemakkelijk stoppen, perfect, maar met mijn linker, mijn been stopt, en ik kan niet stoppen met mijn linker, geen advies op dit? Bij voorbaat bedankt!

Dit is een geweldige site en het is zeer nuttig zijn tot nu toe in het helpen van mij doen besluiten om eindelijk het nemen van de sport van Hockey- hoewel ik ben opgegroeid in een gebied dat niet toegankelijk is ijs had, ik ben nu leren als een volwassene.

Mijn grote probleem is tot nu toe hockey stops geweest. Ik begin te glijden, tilt het gewicht van een voet, maar mijn probleem komt in de overgang wanneer ik een voet mijn skates bijten en ik wind net op het snijden van een zeer scherpe bocht in plaats van te stoppen. Ik heb geprobeerd sneller gaan, het draaien van mijn voeten sneller, ik zelfs proberen om mijn vaart door te gaan in een constante richting, maar telkens mijn randen net bijten en ik liquideren carving een haarspeldbocht / het doen van een 360 in plaats van te stoppen.

Ik kan niet schijnen om mijn messen maken "schil ‘het ijs maakt niet uit wat ik doe. Het wordt super ontmoedigend, geen inzicht?

Je zou niet goed met behulp van uw binnenrand. Het lichaam heeft natuurlijk geen zin om te glijden zijwaarts dus een deel van het is het overwinnen van de mentale angst.
Om te oefenen glijden zijwaarts je opzij kunt duwen met een voet, en dan proberen te schuiven met de andere. sta gewoon stil en hop van links naar rechts, dan zal langzaam krijgen gebruiken om het gevoel en te begrijpen hoe ze opzij schuiven op je skates

Eerst en vooral, een enorm bedankt voor de video en de uitleg! Ik checkte uit verschillende sites, maar de jouwe is super behulpzaam met de video en de tips. &# 128578;

Ik ben het nemen van een klasse op dit moment met een groep mensen en ik ben bezig met mijn hockey stop. Terwijl ik nu kan doen de 1-voet sneeuwschuiver stop redelijk comfortabel nu na veel oefening en herhaling, ik leek te hebben hetzelfde probleem dat de meeste mensen hebben. Ik leek enige moeite de overgang van het ene been sneeuwschuiver om de volledige hockey stop hebben.

Wanneer ik probeer om het hockey te doen, mijn "balancing" been (linker) leek gewoon een dode been zijn en soort hangt enkel of rechtdoor (zodat het lijkt alsof ik ben op zoek naar de een-been sneeuwschuiver opnieuw doen). Het andere probleem is dat ik de heupen niet goed draaien ben. Als je draait, die voor het eerst gaat, de voeten, de heupen of de schouder die moeten eerst wenden? (Het gebeurt allemaal zo snel, en er zijn enkele tegenstrijdige info). Zijn er off-ice oefeningen die je weet dat me zou helpen de knie krijgen van het beter?

Mijn enige probleem is wanneer ik stop, mijn linkervoet blijft recht vooruit en mijn rechtervoet gaat zijwaarts. Ik probeerde opzij te stoppen, maar mijn linkervoet maakt me stoppen te snel, en ik uiteindelijk het verlies van mijn evenwicht. Eventuele suggesties?

Het klinkt alsof je moet wennen aan het gebruik van uw buitenrand op je achterste voet. Een goede manier om te oefenen stilstaat op het ijs te staan ​​en springen van links naar rechts met je schaatsen op. Wennen aan het schuiven zijwaarts gevoel. Zodra je dit een paar keer sneller dan, en dan proberen om beide voeten betrokken te krijgen. Succes!

Ik heb veel moeite stoppen. Als ik wil stoppen met het gebruik van mijn recht skate. Hoe kan ik het gewicht van mijn voeten, ik heb moeite nemen van het gewicht van mijn benen en draaien ze 90 graden. Ik kan niet stoppen met aan de buitenrand van mijn schaats. Het doet er niet goed te graven in het ijs? Kun je me helpen?

Ik speel al voor ongeveer 6 weken en [de hockey stop] is het eerste wat ik maakte mezelf te leren. Ik meerdere malen schaatste openbare zittingen per week gedurende ongeveer drie weken voordat ik het naar beneden vanuit beide richtingen. Dit artikel heeft echt geholpen

De manier waarop ik geleerd. je vrijwel al het werk met de leidende voet (de rechtervoet als linksaf en vice versa). Gewoon wennen aan het doen van een ploeg stop met die voet en langzaam zet meer en meer van je gewicht op het wanneer je het doet. Dan, wanneer je meer comfortabel met dat bent, draai je heupen en terwijl leunend "terug" uit de bocht. Uw momentum zal gooi je een back-up. Het hielp me in eerste instantie om mijn hoofd (maar niet mijn bovenlichaam) in de richting van de bocht te zetten om me te concentreren. Na vele, vele herhalingen je zult beginnen te spier-geheugen te ontwikkelen en het zal de tweede natuur geworden. Vergeet niet om in beide richtingen oefenen!

[…] How To Hockey Stop […]

Bedankt voor de video’s. Mijn vriend en ik gaan later deze week schaatsen. Onlangs hebben we echt in hockey en hebben naar de ijsbaan een paar keer per week. Ik heb ontdekt dat Im eigenlijk niet al te slecht bij het schaatsen aspect ervan en ik hou gewoon gaan zo snel als ik maar kan, maar mijn manier van stoppen wordt uitgevoerd in het eerste ding dat komt in mijn manier … meestal een muur … of een andere skater. Hopelijk zullen deze video’s veranderen !!

Groot artikel en video’s!
Ik ben op het punt waar ik vertrouwen kan stoppen op een schaats, maar ik heb nog wat werk te doen om een ​​volledige, 2 skate hockey stop te doen. Ik denk dat een deel van mijn probleem is dat ik ben gewoon niet zo comfortabel nog op mijn buitenranden.

Geweldig Site en Advies:

Ik ben op zoek naar verstandige terug in de swing van de dingen hockey te krijgen en ik kan alleen maar stoppen leidt met mijn rechtervoet op het moment. Om een ​​of andere reden, zal mijn linkervoet niet glijden en ik uiteindelijk doen het grootste deel van het stoppen op mijn lood (rechts) voet. Ik weet dat het een psychologische blok, maar zelfs wanneer ik denk dat im te concentreren op het overbrengen van het gewicht, het draaien van de heupen, het is gewoon soort mislukt mij. Elk advies en / of tips worden zeer gewaardeerd.

Nou, het is een onderdeel psychologische en ook een deel dat je kan het gewoon niet doen. Om de spieren geheugen te vormen om een ​​taak uit te voeren moet u de taak uit te voeren een paar duizend keer, soms tot 10 000 keer.

Mijn beste advies is veel oefenen, en probeer een aantal van de tips in de video en het artikel. Probeer het gebruik van alleen je linkervoet om te stoppen, en uw recht voor het saldo (zoals in de video). Begin langzaam, sneller dan als je comfortabeler geworden. Zoals je hier beter in dan krijg neem sommige wegen af ​​van uw rechtervoet die u gebruikt voor het evenwicht, totdat je beide voeten kan gebruiken.
Succes!

Wat ik bedoel is mijn rechtervoet leidt

Je hebt je randen omgekeerd. Als u stopt en je linkervoet is de voorste voet je terug leunen, en dat zal leiden tot de binnenkant van je linkervoet te veroorzaken u om te stoppen. Probeer te visualiseren wat je eruit zou zien te stoppen, en beeld dan de randen. Onthoud binnenkant randen zijn aan de binnenzijde (denk aan de binnenkant van je benen) Buiten randen zijn aan de buitenkant.

Oke, dus als im proberen te stoppen aan de linkerkant ik de outter rand van mijn linkervoet en de binnenrand van mijn rechtervoet

dus in principe een hockey stop wordt met behulp van uw buitenkant aan uw linkerhand skate en het gebruik van de binnenrand aan uw rechterhand skate en maak een 90 graden draai

Ik heb een aantal picures die kunnen helpen toegevoegd. De randen die u gebruikt, hangt af van welke kant je te stoppen. De beste manier om te leren na het bekijken van onze hoe hockey stop video en dit artikel is om veel te oefenen!

Nou ik persoonlijk niet de eigenaar van een hockey skate mezelf, als ik krijg een het zal moeilijk zijn om direct te stoppen? Ook die skate is goed?

Ik heb ook skeeler en kan ik hetzelfde doen voor dat?

NOOO! haha de eerste keer dat ik roller bladen ik probeerde te stoppen zoals ik dat doe in hockey, big time gezicht plant. In hockey u stopt door te schuiven naar een halte, mag u de wielen op uw rolschaatsen niet op dezelfde manier werken, zul je direct en het gezicht installatie te stoppen.

Oke bedankt nu im minder in de war, is verhuur schaatsen hebben een effect op dit te doen of is het enkel me? Mijn neef was in staat om het te doen de eerste keer en ik kon niet &# 128577;

Ik vond dat het moeilijkste ding over het gebruik verhuur schaatsen te leren hoe om te skaten is de inconsistentie van de messen. Ik was nooit zeker of mijn messen gingen scherp of saai te zijn totdat ik stapte uit op het ijs. Als je serieus bent over het leren hoe om te skaten bent, gaan kopen uw eigen schaatsen. Het zal het veel makkelijker te leren maken.

Indien zij werden vers scherp. Als je net dan begint pas geslepen schaatsen maakt het moeilijker om te stoppen omdat ze echt scherp zullen zijn en nog veel meer "beet"

Met doffer skates zal het een stuk makkelijker te glijden zijn

Oh ja, ik vroeg me af wat binnen en buiten de rand

Wanneer u schaatst u eigenlijk schaatsen op de twee randen van de blade.Here is een snelle diagram van wat ik bedoel.

Doe alsof je bent op het ijs, en kijken neer op je schaatsen. Uw binnenrand zal de rechterrand op het blad van je linker schaats, en de linkerrand op het blad van je rechterhand skate zijn. Slaat dat ergens op? Wanneer u een volledige hockey stop doen, zeggen wat leidt met je rechtervoet u gebruik maakt van de binnenkant van je rechter voet, en buitenrand van je linkervoet.

Deze video kan helpen verklaren wat ik het ongeveer net zo ver als het leren van de bewegingen. De instructie begint om 01:30 http://www.youtube.com/watch?v=Fsrc5TX6Y5M

Ik zal zeker een video te maken voor u, hebben we een aantal ijs tijd op vrijdag en we hebben veel video’s gepland om te schieten.

Het kan frustrerend zijn, maar het zal een tijdje duren voordat je het, de sleutel is op proberen te houden.

Nou im nog steeds niet krijgen van een knie, misschien im doet het verkeerd. Is het mogelijk voor u om een ​​video over hoe om het te doen? Als je zou kunnen dat zal geweldig zijn oorzaak im een ​​visuele leerling

Hey ik ben nog steeds problemen met het doen van de hockey stop, telkens als ik doe het ik weer 360 wat kan ik doen om dit probleem op te lossen uit ijs elke boren?

Voor off ijs kon je op sommige dikke sokken te zetten en ga naar uw houten vloer, of gladde vloer. Sta met je voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar en duw zijwaarts af met een voet, schuif met de andere. Doe dit heen en weer. Dit zal krijg je gebruikt om het gevoel van glijden.

Volgende keer dat u op de schaats te gaan en staan ​​naast de boards, houd op met één hand, zodat je een schouder wordt geconfronteerd met de planken. Duw met een voet, maar dat je wennen aan uw binnenkant van je één schaats peeling ijs.

Zodra je comfortabel dit te doen krijgen, dan duw met je ene voet, en schuif / stop met de andere (net als jij beoefend in uw woonkamer) Probeer het uit en laat me weten als dat hielp.

Laat een reactie Reactie annuleren

Bron: howtohockey.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *